Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

 

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tilausta ei ole vielä toimitettu. Mikäli tilaaja haluaa peruuttaa tilauksensa, tulee hänen olla yhteydessä FALLA FINLAND -asiakaspalveluun sähköpostitse info@fallafinland.com. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilausnumero. Palautamme perutun tilauksen maksun 14 päivän kuluessa.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

Tuote on laitettu palautukseen palautusohjeiden mukaisesti 14 päivän sisällä toimituksesta;

Tuote on käyttämätön ja samassa kunnossa kuin se oli toimitettaessa sekä kaikki tuotelaput ovat paikoillaan ja tuote on pakattu alkuperäiseen tuotepakkaukseen.

Tuote tulee palauttaa mahdollisimman pian tuotteen vastaanottamisesta. Tilaajan tulee täyttää tilauksen mukana tullut palautuslomake, pakata tuote ja täytetty palautuslomake huolellisesti alkuperäiseen lähetyspakkaukseen. Pakkauksen päälle aiempien osoitetietojen päälle merkitään palautusosoite mukaan lukien asiakaspalautustunnus 641871, näin palautuksen kuljetus on ilmainen. Jos tuote/tuotteet palautetaan muuta kautta, vastaa lähettäjä palautuksen kuluista ja niitä ei hyvitetä.  

Palautuspaketti jätetään 14 päivän sisällä mihin tahansa Postin toimipisteeseen kuljetettavaksi. Palautuksesta Posti antaa palautuskuitin.

Palautustoimituksen aikana tuotteelle mahdollisesti aiheutuneet vahingot ovat palauttajan vastuulla. Ritva Falla Oy hyvittää tilaajalle palautettavan tuotteen hinnan. Hyvitys tehdään välittömästi sen jälkeen, kun palautettu tuote on saapunut ja sen kunto on tarkistettu, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta. Kaikista palautuksista veloitetaan käsittelykulu 4,50 €, joka vähennetään hyvitettävästä summasta.

Tilauksen noutamatta jättäminen noutopisteestä ei ole tuotepalautus. Jos noutamaton paketti palautuu, hyvitämme palautuneiden tuotteiden arvon, mutta veloitamme noutamatta jääneestä paketista 10 € käsittelykuluja, jotka vähennetään palautettavasta summasta. 

Mikäli tuote on viallinen tai vahingoittunut lähetyksessä, tilaajan tulee ilmoittaa asiasta FALLA FINLAND -asiakaspalveluun heti kun vika on huomattu. Pyrimme korvaamaan viallisen tuotteen uudella, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, hyvitämme tilaajalle maksetun summan pitäen sisällään tuotteen hinnan ja toimituskulut. Hyvitys tehdään sen jälkeen, kun vika on todennettu ja viallinen tuote on palautunut kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta.

Tilaajan on suositeltavaa olla yhteydessä FALLA-FINLAND -asiakaspalveluun toivoessaan tarkempia ohjeita asiasta.

CONTACT US